F O L L O W ER S

Monday, June 13, 2011

sometime kena pk....

sometime kena pk....

haiyok......adoi3xxxx fenim3 ana, ntah aku pom xtahu r ape mamat ni nak ngan aku...actually aku meme xcaya kat org yang pandai men kata2 kureng,,,,btul lar....aku ni nak kata minat jiwang idok lar....nak minah rempit lame dah xmerempit....loni tgk org nek motor pom jadi takut,,,,adoi since aku xcident tempohari terus jadik penakut,hihihi...tapi kalu tgk citer seram @ hantu bleh plak...xsama lar keberanian mistik ngan realiti nie,.....huhuhuhu.....

tersebut la alkisah toing!toing!toing!

someone nie,meme ler aku xkenal....skali jer aku jupe dia...tu pom kebetulan,meme xpenah kenal, xpenah tgk, n tak penah mace2 lar....juz ignore jer....1st time jupe, leh suke kat aku plok...mace pelik, buke mace,meme pelik....tp xkisah yg penting aku tetap ngan pendirian aku, xkenal so kisah ape kan....bukan sore ni jer mace tuh ade lar lagi beberape orang, buke bajet aku ni comel,cute jah,hahahaha....perasan btul minah nie kan kan kan.....aku men2 jer,aku xsuke nk xpose2 diri nie (bagus sedar diri jugak akhirnya aku nie,hikhikhik...)

tp...aku pom pelik kenape dunia sekarang nih orang senang jer jual muka kan kan kan....bajet kacak lar(wei sesapa yg rasa dirinyer kacak jange perasaan yea, xkemane kehenseman anda tahu..huhuhu),,,,actually, rupa paras buke lar satu bonus untuk anda cube mendekati seseorang...betul nie gua cakap sama lu, lu pk lar sendiri.....

kite mengenali ati budi seseorang buke kerna paras rupa, buke kerna harta dan darjat yea....aku percaya tuh...kerna seseorang yg ikhlas n jujur akan berkawan dengan kite jugak nty....aku akui meme susah nk percaya lelaki zaman sekarang (xsemu yea,xde mention sesapa)....susah lar nk cari satu dalam seribu nie....tapi atah kepercayaan kite lar yea...

No comments:

Post a Comment