F O L L O W ER S

Monday, June 13, 2011

HATI KERING

5 years ago, we are frenz....mace xcaya kan...dale 5tahun tuh mace ade2...suka duka tangis tawa sume ader.....tp yg penting kau xpenah putus asa ngan aku,thankz....really hope kau maafkan aku yerk, coz banyak sakitkan ati kau selama nie...ape2 pom u are the be best in the world darling....huhuhuhu...SAYANG KAMU....

1st time kite jupe meme aku lupe mace mane...tp yg aku ingt aku bos dale biro kite....hihihi,kau ank buah aku, suka buli ank buah (itu keje aku) suke mengarah (keje aku jugak,hahaha)....tp ank2 buah kesayangan aku ni meme xleh nk kata apo kat die punya madam nih....hikhik....

but, time kat poli biasalar....kawan2 bukan apa meme ramai kawan,lagi2 aku nih yg peramah,hikhik(peramahnyer mek nie)....pok pek pok pek mulutnyer.....tp aku pegang status kakak garang kat poli, meme bekeng giler....giler ker??????oh tidak....mane ader gile otai jah....peramah bila orang kenal aku siapa tp kalu xkenal cakap aku sombong coz wat muka det jerk kat poli....stail aku lar, ikut aku lar, ko peduli aper....lalalalala~~~~

ok stop sampai situ,bisinglar makcik nie dok ungkit kisah lamer....hukhuk....

pahtu abih time blaja, aku masih d phg,biasala nk cari rezeki kat tempat org....kau masih still kawan ngan aku....tapi dah tukar status lar plok, bestfrenz aku....sib x bestprek....hihihi....

ke mane aje aku pegi mesti ko jadi p.a aku, best kan ader p.a skit pom aku xrasa takut selamat jer d samping ko nih....hihihi....wow! meme xsangka masih berkawan, tp ko nih meme...ade ker pi tambah sem semata2 nk sama2 ngan aku (hahahaha....perasan, padahal dia kena exten sem coz carry paper....)pe2 pom aku hepi sesangat....coz aku dale keadaan tidak begitu bagus (xkan aku nk cite kenapa,sendri mau ingtlar...padan muka aku) ko ade d cc aku menemani aku, melayani karenah aku yg meme teruk nih....sabar betul ko kawan...,,,aku appreciate ko,ko buat aku menangis bila ingt time nih,hikhikhikhik....huwaaaaaaaaaaaaa...............ape2 pom u make me hepi now....ko mesti tahu itu....

aku merantau jauh sampai bulan puasa pom msh di kuantan,phg.....nice to meet u.....tiap kali bebuka pasti aku bebuka bersama ko,jale2 kat bazar ramadhan....xjemu ko layan karenah aku kan yg macam kanak2 rebina nih....hihihi......tp tuh lar pengalaman yang paling indah aku rasakan....sume terpahat dalam sanubari aku....sajo hipokrit ngan ko....huhuhu....jange mare yea....sampaikan aku nk shoping raye pom ko ikut jer....xpenah pom ko merungut letih penat laye saing ko nih kan kan kan.....

tp ade satu perkara buat aku sedih,waktu aku frust menonggeng ngan x-bf aku.....meme teruk yg amat kan.....nangis sampai banjir bandar kuantan....opssssssss?????????????yeke banjir....hihihi, xdelar tapi bandar phg tuh jadi saksi segalanya,aduh berpuitis bangat aku nie....lalalala.....ko dan niza pujuk,pujuk punya pujuk,pujuk jugak3....sudddenly.........................autttthhhhh tikus wat iklan atah kaki ko,hahaha...... tergelak besar aku,niza ngan ko,ilang airmata aku yg tengah dok nangis.....kahkahkahkahkahkah....iyella mane x,saje bikin kontreversi.....pe3 pom thankz kat ko n niza....

arini sume tu jadi memory yg lebih indah bagi aku....betul3 buat aku menangis kegembiraan....n perkara yg xpenah aku jangka terjadi arinih,hope allah alwayz v me, meme alwayz v me....thankz ya allah....aku syukur n aku berterimakasih kepadamu....

ps:/= buat dirimu,,,,thankz q very much....aku meme sayang kat hang nih sampai bila2....hang sorang ja yg faham aku termasuk my family....aku pom xmau orang len faham aku,hihihihi...(sungguh berlagak)<<-----abaikan dia....hihihi






No comments:

Post a Comment