F O L L O W ER S

Monday, June 13, 2011

sometime kena pk....

sometime kena pk....

haiyok......adoi3xxxx fenim3 ana, ntah aku pom xtahu r ape mamat ni nak ngan aku...actually aku meme xcaya kat org yang pandai men kata2 kureng,,,,btul lar....aku ni nak kata minat jiwang idok lar....nak minah rempit lame dah xmerempit....loni tgk org nek motor pom jadi takut,,,,adoi since aku xcident tempohari terus jadik penakut,hihihi...tapi kalu tgk citer seram @ hantu bleh plak...xsama lar keberanian mistik ngan realiti nie,.....huhuhuhu.....

tersebut la alkisah toing!toing!toing!

someone nie,meme ler aku xkenal....skali jer aku jupe dia...tu pom kebetulan,meme xpenah kenal, xpenah tgk, n tak penah mace2 lar....juz ignore jer....1st time jupe, leh suke kat aku plok...mace pelik, buke mace,meme pelik....tp xkisah yg penting aku tetap ngan pendirian aku, xkenal so kisah ape kan....bukan sore ni jer mace tuh ade lar lagi beberape orang, buke bajet aku ni comel,cute jah,hahahaha....perasan btul minah nie kan kan kan.....aku men2 jer,aku xsuke nk xpose2 diri nie (bagus sedar diri jugak akhirnya aku nie,hikhikhik...)

tp...aku pom pelik kenape dunia sekarang nih orang senang jer jual muka kan kan kan....bajet kacak lar(wei sesapa yg rasa dirinyer kacak jange perasaan yea, xkemane kehenseman anda tahu..huhuhu),,,,actually, rupa paras buke lar satu bonus untuk anda cube mendekati seseorang...betul nie gua cakap sama lu, lu pk lar sendiri.....

kite mengenali ati budi seseorang buke kerna paras rupa, buke kerna harta dan darjat yea....aku percaya tuh...kerna seseorang yg ikhlas n jujur akan berkawan dengan kite jugak nty....aku akui meme susah nk percaya lelaki zaman sekarang (xsemu yea,xde mention sesapa)....susah lar nk cari satu dalam seribu nie....tapi atah kepercayaan kite lar yea...

HATI KERING

5 years ago, we are frenz....mace xcaya kan...dale 5tahun tuh mace ade2...suka duka tangis tawa sume ader.....tp yg penting kau xpenah putus asa ngan aku,thankz....really hope kau maafkan aku yerk, coz banyak sakitkan ati kau selama nie...ape2 pom u are the be best in the world darling....huhuhuhu...SAYANG KAMU....

1st time kite jupe meme aku lupe mace mane...tp yg aku ingt aku bos dale biro kite....hihihi,kau ank buah aku, suka buli ank buah (itu keje aku) suke mengarah (keje aku jugak,hahaha)....tp ank2 buah kesayangan aku ni meme xleh nk kata apo kat die punya madam nih....hikhik....

but, time kat poli biasalar....kawan2 bukan apa meme ramai kawan,lagi2 aku nih yg peramah,hikhik(peramahnyer mek nie)....pok pek pok pek mulutnyer.....tp aku pegang status kakak garang kat poli, meme bekeng giler....giler ker??????oh tidak....mane ader gile otai jah....peramah bila orang kenal aku siapa tp kalu xkenal cakap aku sombong coz wat muka det jerk kat poli....stail aku lar, ikut aku lar, ko peduli aper....lalalalala~~~~

ok stop sampai situ,bisinglar makcik nie dok ungkit kisah lamer....hukhuk....

pahtu abih time blaja, aku masih d phg,biasala nk cari rezeki kat tempat org....kau masih still kawan ngan aku....tapi dah tukar status lar plok, bestfrenz aku....sib x bestprek....hihihi....

ke mane aje aku pegi mesti ko jadi p.a aku, best kan ader p.a skit pom aku xrasa takut selamat jer d samping ko nih....hihihi....wow! meme xsangka masih berkawan, tp ko nih meme...ade ker pi tambah sem semata2 nk sama2 ngan aku (hahahaha....perasan, padahal dia kena exten sem coz carry paper....)pe2 pom aku hepi sesangat....coz aku dale keadaan tidak begitu bagus (xkan aku nk cite kenapa,sendri mau ingtlar...padan muka aku) ko ade d cc aku menemani aku, melayani karenah aku yg meme teruk nih....sabar betul ko kawan...,,,aku appreciate ko,ko buat aku menangis bila ingt time nih,hikhikhikhik....huwaaaaaaaaaaaaa...............ape2 pom u make me hepi now....ko mesti tahu itu....

aku merantau jauh sampai bulan puasa pom msh di kuantan,phg.....nice to meet u.....tiap kali bebuka pasti aku bebuka bersama ko,jale2 kat bazar ramadhan....xjemu ko layan karenah aku kan yg macam kanak2 rebina nih....hihihi......tp tuh lar pengalaman yang paling indah aku rasakan....sume terpahat dalam sanubari aku....sajo hipokrit ngan ko....huhuhu....jange mare yea....sampaikan aku nk shoping raye pom ko ikut jer....xpenah pom ko merungut letih penat laye saing ko nih kan kan kan.....

tp ade satu perkara buat aku sedih,waktu aku frust menonggeng ngan x-bf aku.....meme teruk yg amat kan.....nangis sampai banjir bandar kuantan....opssssssss?????????????yeke banjir....hihihi, xdelar tapi bandar phg tuh jadi saksi segalanya,aduh berpuitis bangat aku nie....lalalala.....ko dan niza pujuk,pujuk punya pujuk,pujuk jugak3....sudddenly.........................autttthhhhh tikus wat iklan atah kaki ko,hahaha...... tergelak besar aku,niza ngan ko,ilang airmata aku yg tengah dok nangis.....kahkahkahkahkahkah....iyella mane x,saje bikin kontreversi.....pe3 pom thankz kat ko n niza....

arini sume tu jadi memory yg lebih indah bagi aku....betul3 buat aku menangis kegembiraan....n perkara yg xpenah aku jangka terjadi arinih,hope allah alwayz v me, meme alwayz v me....thankz ya allah....aku syukur n aku berterimakasih kepadamu....

ps:/= buat dirimu,,,,thankz q very much....aku meme sayang kat hang nih sampai bila2....hang sorang ja yg faham aku termasuk my family....aku pom xmau orang len faham aku,hihihihi...(sungguh berlagak)<<-----abaikan dia....hihihi






Mr A

sinopsis pendek dari TELAGA BIRU



tonight, really wat aku so sad, rasa gembira, tp manik2 jernih ni yg kuar....hukhuk...bila teringat kan chat aku ngan dia td....


"yea,mr a. u still sangsi n i????"
"xla. nape?"
"msj nie---> u xnyesal pilih i?"
"yela. i kan selalu wat benda yg u xsuke n ganggu u..."
"i suke. u marah?"
"ade juga. rasa cam u kadang2 cam terpaksa ja laye i" (muka kesian :( sedihnyer...)
"xla, i ikhlas,xde terpaksa pom. i meme syg u,kalu xwatpe i trime u. i mintak maaf kalu wat u terasa, very sory."
"i pom syg sgt kat u. i janji akan wat u bahagia" (aku tersenyum jer ^______^)
"thankz u. i beruntung menjadi sebahagian dri hidup u...thankz...huwaaaaaaaa, i hepi..."
"yeke hepi. i pom sama. i bahagia n u."

so difficult 4 explain about heart....biarlah menjadi rahsia ati aku...terlalu rahsia tuk aku perjelaskan apa yg terbuku di ati kecil aku nie....hanya allah yg tahu isi ati aku....

"sungguh sedey maaa".......huwaaaa.....