F O L L O W ER S

Tuesday, October 14, 2014

Deman plak

Semoga anak mama cepat sembuh yea sayang. Cian arini deman pastu muka bengkak bengkak xtaula kena gigit ke alergik. Hope semua ok nty...terpaksa tggalkan d umh tok n tok wan temankan. Harraz, mama anta p umah cik na. Cian adik, nty mesti cari abg kan...

Monday, October 13, 2014

Dukamu dukaku jua

Bismillah...assalamualaikum wbt...syukur kepadanya atas pemberian dariNYA...nikmatnya yang tidak terhingga. Di kala ini hanya ALlah yg tahu apa yang tersirat n tersurat. Namun inilah hakikat. Kita tidak mampu lari dari ujiannya. Malah kita diberi kerana disayangi dariNYA....Berlapang dada menerima suratan takdir... Ya Allah YA Rahman Ya Rahim...subhanallah wa bi ham dihi subhanallah hil azim...tiada ungkapan yang termampu aku luahkan kepadamu ya allah. Ya allah ujian yang hebat darimu. Semoga insan yang aku sayang di sekeliling ku di berikan kesihatan yang baik dan sempurna darimu ya allah. Aku memohon kepadamu semoga mereka yang sedang di uji olehmu kuat dan tabah menghadapinya...

Ragam anak-anakku

Setiap kali mama kepenatan, keletihan, hanya memeluk kalian mama rasa berlapang dada sayangku...sesungguhnya tidak ternilai harta yang mama miliki selain suami mama, ibu dan ayah mama....n mak dan ayah mertua...

Sunday, October 12, 2014

suka suki

no story...
actually terlalu banyak cerita yang nk diceritakan, 
kang panjang sangat kamu nk membacanya. 
so...
2014 sweet sangat coz 
dapat 2 ank sedara gegirl n 1 ank sedara boy... 
1st nur zhafirah az zahra, 
ewah cantik kan namanya secantik empunya rupa....
mak long jugok lar dapat boboiboy, 
terbang sana terbang sini...hihihi
2nd, nur shifa'a munirah, 
hak ni xleh nk kata cantik camne coz 
xtau ni ikut muko sapo...
baru lagi...
pantang pom tak abih lagi,,,,
tp mak long rasa ni temurun ma tok dio ni...3th, hak jeng jeng boy... 
muhammad ammar,,,
segak ngattt sampai xleh nk kata lar ehhh,,,
langkawi mari.... 
itu tuk tahun ni punya cerita... 

Monday, July 21, 2014

INDAH SHAHORA.....

sekarang anak2 dah membesar di depan mata, rasa macam sekejap jerk masa berlalu. umur pun makin meningkat...my mum dah ade 5 cucu...coming soon bulan 9 nie plok...ntah boy ke girl...wait n see...

sekarang my mum n mertua plak order suh tambah ank lagi...aiyokkk tampar dahi lar shee...baru jer berangan nk dok ber4 untuk tahun ini n tahun depan, nk rest dulu...penat jaga anak2 lelaki nie. tambah2 sekarang nie...diorang tengah aktif...

si zafran plak makin cerdik. pampers dah xpakai. pakai time tido jerk...tp kalu keluar jalan2 mesti pakaikan pampers takut dia terkencing lam seluar plok...si harraz plok yg lain semua on jerk...cume mulut jer lambat skit...dah nk masuk setahun setengah dah sayang...bila lar sayang mama ni nk bercakap yang jelas...adoilaaa....hope2 cepatlaaa....xsabar nk dengar adik cakap...

 

Tuesday, April 22, 2014


 Assalamualaikum  u oll

dah berhabuk n berkebuk dah blog nie...lame sungguh shee menyepikan dirikan, al maklum sibuk melayan dua hero yg masyaallah kebuasan yg amat, and kenakalan yg amat....hehehe

dah mengering pom mama nie coz melayan heroes....hero pertama shee dah 2 tahun 7 bulan n hero ke2 dah setahun 2 bulan... syukur alhamdulillah masih di beri kesempatan untuk mencoret di blog nie...