F O L L O W ER S

Tuesday, March 20, 2012

RUN AWAY.............


Pejam celik pejam celik dah 2012…rasa baru jerk shee kahwin,kalu 1st dulu berdua sekarang kami dah bertiga, alhamdulillah ade rezeki kami menimang cahaya mata. Kalu dulu berjauhan ngan hubby sekarang dah tinggal serumah ngan hubby, so xde lar rasa xfairkan…coz sama2 jaga my baby. Huhuhu…selalu gak merungut ngan hubby coz jaga bby sorang2 hubby lepas tangan,hihihi…dengkikan padahal tok ma zafran jugok tolong jgakan tok ayah pom…

Muhammad harith zafran, panjangkan nama nie…xpe panjang2 pom…maksud pom cantik sehensem empunya nama…sekarang selalu pk nama ape plok nak kasi kat ank second,hohohoho….zafran xsampai setahun dah pk ank second nie… (^_^) biarlah xkisah…shee nk letak nama yang seakan 2 nama zafran jugak, tp pendek skit…xboleh panjang nty susah nk isi borang pe2 kan, cian plak ank mama nty…

Untuk pembuka tahun 2012, zafran dapat sepupu baru…gegirl…nur auliya izzatunnisa, nice name kan, pandai adik bagi nama kat ank dia, makna pom cantik jugok…TAHNIAH ADIK N MARIAM…semoga kalian berdua menjadi gud father n mother okies… 15 februari 2012,rabu

Last year tahun lepas 2011, zafran dapat sepupu baru jugak, sama jantina cam zafran, Muhammad zhafif ahnaf, nice name angah, pandai u ollz cari nama ni n makna yg cantik…TAHNIAH ANGAH N MIE, 20 november 2011,ahad

Ewah3………TOK MA N TOK AYAH dapat 3 cucu sekaligus….tak fonim kepala diorang…coz masing2 macam2 perangai…hahaha…

Karakter zafran: bangun jerk dari tido terus senyum, tp payah nk senyum sebenarnya, bila tgk org yg dia xkenal pasti dia tgk org tuh terus2an, budak  baik coz xnangis…senang nk jaga…

Karakter zhafif: waktu dalam pantang suke nangis xkira la bangun tido ker,dok saje ker…yg pasti volume nangis pasti kuat xde pasang volume low punya…suke hisap puting,hehehe…itu la pasai dio punya kulit pejal, keja isap susu 24 jam…tp skrg kuat sembang budak nie, kalu sembang non stop….hihihi, geramnya maklong kat u nie…

Karakter auliya: gegirl ni maklong xtau plok dia camne, cume yg maklong tau, awak ni jaga malam jerk…hihihi…coz masih dalam pantang lagi…




No comments:

Post a Comment