F O L L O W ER S

Saturday, March 17, 2012

RAGAM MUHAMMAD HARITH ZAFRAN

Setelah sekian lame menyepi arini baru shee dapat berkarya pada laman nie…windunyer saat2 shee preggy…bila ingt kembali pengalaman masa pregnant n bersalin mau jer diulang2 lagi…ia adalah kenangan yang terindah buat shee…

Now, lagi excited bila melihat zafran membesar di depan mata…macam xpercaya shee dah kawen, ade suami n anak…zafran dah 6 bulan. Cepat jerk kan masa berlalu, terlalu pantas kan

Bulan pertama, zafran buka mata n melihat dunia, melihat wajah mama n aboh...

Bulan kedua, zafran dah pandai jaga malam, letih btul....tido xcukup...tapi ank mama baik, xnangis. Senang mama jagakan kan kan...

Bulan ke-3, zafran dah mula meniarap...baru blaja2 xdptnyer nk wat meniarap btul2...

Bulan ke-4, zafran nk meniarap...pantang letak tido, mula la meniarap...risau mama tau...

Bulan ke-5, zafran dah cube nk ensot2 badan tapi xde la laju mane...

Bulan ke-6, huwaaaa....................mama xleh tinggalkan zafran sorang...kamu laju jer ensot ke mane2 cam berlari jer mama rasa kamu nie...letak kat lain, tgk2 kamu dok tmpat lain, time tido plok...mama letak kepala kamu atah bantal tgk2 kau xtido atah bantal...sedar2 tido kamu tdo kat kepala mama, kat hjg kaki...kamu nie............hish2 makin menjadi2 plok yea, ape2 pom mama sayang kamu...walau macam2 hal kamu nie, u ar the best my son,hikhik.....

No comments:

Post a Comment