F O L L O W ER S

Thursday, March 31, 2011

SentuhanKU... MAKE OVER...


nie time xleh nk blah ler...coz ngah debar2 nk makeup muka orang nie...sempat g makcik sorang nie dok gelak...biala...tp yg xtahannyer berulang kali p toilet, bukan takut yea...biasala ibu mengandung nie kuat minum air,hehehe...so toilet adalah asas yg penting untuk aku...(^_^)

step 1 sudah bermula....

shee pilih membe seangkatan ngan shee as my modelling yea...nie ler 1st tgn ni mencoret lukisan pada muka orang...xpenah make up orang,make up diri sendiri pom cukup2 makan jerk...kalu nk make up yg menarik nampak cantik,mestila tangan kena ada seni jugak, bukan setakat berlakon jer kena ade seni, hihihi

 soryla na pinjam diri u as my model ekkk <jange mare yea, t kena jual...>
 ni lar time kesabaran di uji, memang kena teliti, kang jadik benda lain plok...bukan main seronok g aku rasa time nie....bukan nk kena kan u yea na, nk tgk hasil tgn i nie...cantik ker tertarik...heee....perasan deh...
 owh...ni saat yang paling aku takut, nasib ade sifu yang ajar bukan main susah g... nk wat kening nie, adeh sampai xtahu nk wat camne ngan tangan nie, hihi...
jeng...jeng...nie lah hasil tangan ku melakar corak2 yang cantik....

No comments:

Post a Comment