F O L L O W ER S

Sunday, February 5, 2012

Gud news!!!
Alhamdulillah dah dapat tukar ke machang, so dah xperlu pkir pe2 lagi coz sume dah setel…tp hati nie rasa sedih plak coz terpaksa berpisah ngan my family…now kena hidup berdikari v my hubby n my son… so !@#$%%^^&**(())_+-=?????

memangler seronok dapat tukar coz dekat ngan hubby tp satu jer yg xseronok bila aku kena sesuaikan keadaan di sane...kenape la rasa susah sangat nk sesuaikan diri di sane, sedihnyerrrrrr............. BETULLAR shee rasa something wrong jerk...Hubby sukela coz memang dah lame kat sane kan, macam aku nie..........hadoilaaaaa............dah biasa di kota bharu, owh sungguh xadil bagi aku... kenapela ati aku, perasaan aku macam nie ya allah........



No comments:

Post a Comment