F O L L O W ER S

Sunday, January 8, 2012

kadang hepi, kadang sedih...

7 januari 2012, genap zafran 4 bulan…cepatnyer masa berlalukan,rasa cam baru jer lepas bersalin. Anyway very2 happy, coz muhd harith zafran pelengkap keluarga shee… dri seorang yg memang hundred percent xtahu nk jadik ibu, sekarang byk yg shee blaja. Even sibuk ngan keje, Alhamdulillah kebajikan suami and anak tidak dilupakan, bukan senang nk arrange jadual kan…tambah plak suami shee tinggal kat Redland N shee di kota bharu…so sume shee yg kena wat soorang, ane aci nie hubby lepas tangan, so no no no…hihihi

actually, ati ni xsedap coz sepanjang menjaga zafran macam2 hal jadi, adoila...i'm not gud mother sedihnyer :( .... zafran dah 2 kali deman, sekarang ni dah 2 kali dia muntah... kalu muntah sampai sehari... xtahula kenape mybe sebab shee bg dia minum susu soya "isomil" agaknya, so kena lebih berhati2 dalam memilih susu. tp shee bg dia susu soya tuh coz dia alergik... abih satu badan dia merah2 macam nek campak...shee risau siang malam pk kan zafran..ropenyer camnila perasaan ibu kite kan bila ank xsihat...xcukup tido, xcukup rehat...

No comments:

Post a Comment