F O L L O W ER S

Monday, December 19, 2011

Tuhan berikan aku cinta-ayushita[lyrics]


Mendengar bait2 lagu nie, mengingatkan shee saat2 aku bergelar single girl, toing3xxx… bahgia giler idup single u allz….time tuh maklum ler dah setahun keje…idup enjoy jerk…enjoy tuh min aku tiada terikat ngan cintan cintun ler… mane aku nk pergi freedom…ke hilir ker, ke hulur ker, meme best btul…masa tuh shee always dah terbayang camne idup tanpa men, hehehehe……
Tapi kadang sunyi gak, iyelar membe2 dok berkepit ngan pakwe, aku plok berkepit ngan membe girl jer…tp walau boy tuh luar braket, aku masih ade kekawan boy…huhuhu…bukan anti-men yea kekawan…xde sape yg sudi nk jadik boyfrenz shee…huhuhuhu…hmmmmm…kdg2 shee sedih jugak coz xdi beri kesempatan tuk merasa nikmatnyer cinta, namun bercinta dengan dia yg maha ESA adalah nikmat yang lebih indah KERNA cinta kepadanya adalah CINTA HAKIKI & ABADI…
Shee always memohon kepadaNYA agar shee jugak akan bertemu cinta yang sejati…
tp finally cinta terakhir shee ketemu jugak…ABG, awak cinta terakhir saya, dunia akhirat…
I love U!!! (^_^)

No comments:

Post a Comment