F O L L O W ER S

Tuesday, December 6, 2011

KEMBALI BEKERJA





04 disember,2011…
Back to work, dah start keje arini…even shee dah kat tempat keje, tp ati ni still dok teringat kat bbyboy Zafran, uwaaaaaaaaaaaa…mama xmau pisah ngan zafran lame2 tau…ish3xxx apelar shee nie dah namanyer keje terpaksa lar kan demi mencari rezeki. So kena berkorban…arini shee kena kuat tanamkan semangat n azam, chayoK!!!
Kul 9, shee kol mak, tp xberjawab lar plak…tok ma bz kena ngasuh dua cucu dia,hihihihi…kul 11 shee kol lagi, ha ahhhh…dapat pom…”camne zafran menangis x?” “xpom tp kurang nk hisap susu formula” “deman dia camne?panas lagi ke badan dia, selsema?” ati ni bukan ape risau coz dah seminggu zafran deman,tp xkebah2 jugak, tambah plak selsema cian kat dia xdapat bernafas dengan sempurna…”haah makin panas, selsema pom makin teruk…”
Tit!!!kul 4.30 ptg…balik keje. Sampai jerk umah terus shee serbu buaian zafran, dia tengah lena. “zafran sayang” tiba2…ha aih dah bangun, kaki bukan main macam mintak di angkat dari buai…rindu mama ekkk….shee cium dia cukup2, geram tau…

No comments:

Post a Comment