F O L L O W ER S

Tuesday, January 18, 2011

oh PSA !!!

tetiba hati rindu pada kenangan di politeknik shah alam, bagaimana ia menyatu kami bertiga...mastura, nazmin n aku...teringat perkenalan kami yang singkat itu...tetapi apakan daya masa sudah pom berlalu pergi meninggalkan detik itu....cewah...:( sedihnya tak sempat mengenali budak kelas aku DPR dengan lebih rapat. iyelah aku dapat kerja,terus quit study...kalau aku teruskan belum tentu masa depan aku terjamin coz kursus yg aku amik masa kat poli aku xminat, kena membaca,kena berfikir,adesh sungguh aku xboleh nk menghayati kos marketing nie....

1st, aku kena presen sorang diri kat depan tanpa di temani oleh mas @ ct...hahahaha...ingt lagi. tangan mengigil,pahtu seram sejuk kat depe tp time tuh aku di sem 3...mas n ct hanya gelak jer tgk reaksi aku...bukan diorang xtahu aku ni nervous tahap gaban...hahaha...kelakar kalu ingt blik saat itu, tersenyum sdri aku di buatnya... (^_^) 

diorang lah yg alwayz bg aku kata2 semangat hingga aku berani berdiri di depan kalu ikutkan xmahunyer aku kat depan tuh, iyelar ramai mata yg memandang,dah la xreti kecek luar,huhuhu....ape2 pom, korang memang the bestlar frenz!!! itu time presen....ni citer lain plak...antara kami bertiga ni, aku ler org yg xreti nk goreng2 ayat kalu time exam...yg aku tahu aku akan baca n hafal sume yg aku rasakan penting diorg x, amik point2 penting jer...kalu arapkan aku anta kertas ler jawabnyer....:) senyum dalam ati jerk kalu ingt...


kalu time nak exam memang xcukup tido lar kami...iyelar study kan, tp aku lain lepas magrib@isyak aku akan tido dulu, nty bila dah kul 10@11 aku akn bngun study...yg duo org lagi ntah buat aku pom xtahu...xstudy pom masa aku tido dok kaco aku ade lar,sib ler membe ni tido mati,hahahaha....aku lar tuh...nty kami akan study sama2...sampai pagi,

tp lain plok citernyer dah kul 5 pagi mas n ct akan tido,yg aku ni xmau lelap plak mata ni,so aku xtido ler p exm dulu bru blik nty aku tido, dekat 2,3 ari jugak aku wat mace tu sampai masa aku nk exm GELAGAT PENGGUNA...ni paper killer bg aku,adoila paper yg paling aku takut n buat aku rasa nk terkucil jer kalu dengar paper nie....nota dahla ringkas,tp bla soklan kuar mak ai KBKK...aku paling xsuke...tp nk x nk keno jugak amik kan...sib ado mas n ct temankan aku study aku ingt lagi sebelum ari exm aku xtentu arah di buatnyer dok pk paper esknye (gelagat penggunaler)...debar,takut sume ade...

last2 aku study soklan lepas2 ngan mas n ct...alhamdulillah xsia2 aku study dari 4 soalan tu 2 kuar soklan lepas,lega aku....akhirnya dpt jawab jugak...hihihi, tp kan kalu di beri peluang tuk balaja kos marketing lagi, aku xmahu dah....ya ampun btul2 aku xsanggup....hihihi



friend 4ever walau kite jauh.....

ni masa sem 2, kelakar tgk pic nie...tp sume comel....

gedik santai....

ni masa majlis Hari Raya Aidilfitri kat PSA...WINDUNYER

ni kat tasik...di Bandar Shah ALAM, JOGGING n ct..

1 comment: